Samsung şi Soarele 2


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

crest-solar-e1107_02-640x480crest-solar-e1107_01-640x480

Soarele merită scris cu majusculă. În fond, e şi el o stea care arde de miliarde de ani şi ne ajută să trăim pe grăunţa asta numită Terra. Mă fascinează Soarele pentru că e gratuit. Şi noi nu exploatăm destul acest lucru. În loc să ne luăm energia cu preponderenţă de sus, de la Soare şi Vînt, o luăm din măruntaiele propriei planete şi ea geme de durere tot mai tare.

Şi toată polologhia asta ca să ajung la a-i felicita pe cei de la Samsung pentru lansarea acestui model de telefon mobil care se încarcă prin panou solar. Detaliile tehnice le găsiţi peste tot pe Web. Dacă nu aş fi un mare admirator al lui Nokia, mai că m-aş băga la achiziţionarea acestui Samsung.

Dar un panou solar tot îmi voi lua la un moment dat. Îl ţin pe balcon şi-mi încarc bateriile pentru aparatul foto şi pentru telecomenzi cu ajutorul lui. Mă încîntă ideea că gestul ăsta, alături de altele la fel de mici, ajută la ceva…


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 gânduri despre “Samsung şi Soarele

  • Alex. Mironov

    Oare nu se spune POLILOGHIE si nu POLOLOGHIE? Si eu spun tot ca a doua varianta, dar cred (si logic asa ar trebui sa fie) ca e gresit. Nu vina de la poli + logos? Are cineva idee? Multumesc.

  • George Hari

    DEX zice că „polologhie” e variantă pentru „poliloghie”. Dacă etimologia corectă este cea sugerată de tine, varianta MAI corectă ar fi „poliloghie”. Ştii însă că actualele norme ale limbii romglish ne iartă toate păcatele.