Revista Uranus-Rahova a ajuns la al treilea număr 3


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

uranus-rahova1_page_1

Noroc cu IAA că am aflat şi eu despre această revistă de cartier. Am trecut prin zonele unde se distribuie, dar n-am fost deranjat de nimeni cu un exemplar al publicaţiei.

În interviul de la IAA, Diana Căpăţînă spune că numărul al treilea va avea în prim-plan un portret al Bambinei, cea mai tare florăreasă din zonă şi va anunţa, ca de obicei, evenimentele organizate de instituţiile culturale din cartier.

O zonă plină de viaţă, care integrează contrastele şi mix-ul cultural existente. Fiind aproape de centru, e o chestiune de timp până când va deveni un „hot place”. Şi există şansa ca, în acest caz, lucrurile să se desfăşoare aşa cum ar trebui – recuperând clădirile istorice de aici şi punând în valoare potenţialul zonei.

Iată aici numerele 1 şi 2 ale celebrei reviste, graţie site-ului ICR:

[download id=”23″] [download id=”24″]


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 gânduri despre “Revista Uranus-Rahova a ajuns la al treilea număr

  • Tea

    Avand prieteni intr-o librarie unde se distribuie sus mentionata revista, am beneficiar si eu de primele numere :) Initial am fost foarte incantata ca se mai misca un pic zona Rahovei, altfel extrem de trista – am facut traseul lui 32 de la un capat la altul ani de zile, deci stiu.

    In al doilea numar m-am prins rapid ca tot se bate apa in piua cu the Ark, the mall, ca se inventeaza “evenimente” si teme de articole. E cam un articol interesant per editie.. ar fi funky sa fie scrise articolele de jurnalisti, nu de PRisti :(

    In rest designul e funky :)