Lonely bicicletă la Leu 5


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

lonely_bicicla

În fiecare zi este legată acolo, la intrarea în corpul A din Leu. Uneori nu este ea, dar este lanţul, unul solid, care poate intimida un hoţ dar şi care este greu de cărat. De aceea proprietarul preferă să nu-l ia cu bicicleta cînd nu vine la facultate.

Cine este oare proprietarul? Cine este vajnicul care vine pe două roţi la şcoală chiar şi iarna? În mintea mea, portretul robot este destul de neclar:

 • poate fi băiat sau fată (bicicleta are un coş în faţă, ştiu că fetele preferă acest accesoriu)
 • tînăr (e totuşi parcată în faţa sediului unor facultăţi), dar nu prof (ar fi luat-o cu liftul în cabinetul lui sau în clasă)
 • cred că e student, pentru că bicla era acolo şi azi, cînd unele facultăţi au avut cursuri la ID (o fi de la FJSC?)
 • nepretenţios, fără fiţe (e o bicicletă de oraş, echipată standard, fără ciclocomputer, bidon de apă şi alte brizbrizuri)
 • condiţie fizică bună (e totuşi ceva să pedalezi pe frig şi pe vînt şi pe ploaie)

Dacă proprietarul citeşte însemnarea asta, să urce pînă la etajul 6 sau poate ne vedem la Jeg la un moment dat. Vreau să-i strîng mîna şi să-i mulţumesc.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 gânduri despre “Lonely bicicletă la Leu

 • Ioan

  Pe asta nu o cunosc, dar pe vremea cand studiam si eu la etajul 6 al aceleiasi facultati, imi urcam bicicleta cu liftul pana acolo! Era interesant sa merg pe bicicleta pe holul ala lung :)) De obicei o legam de una din mesele alea de pe holul central, dar odata am luat-o in sala de clasa, si aveam cu Petcu… S-a uitat crucis la ea si mi-a zis „pai ce e aici mai, bodega sau institut universitar?” Si i-am zis ca daca nu veneam pe bicicleta as fi intarziat la cursul sau… :)) It was funny.

  Oricum, bicicleta mi se pare un mijloc tare bun de transport prin bucuresti, si daca nu ai de facut distante lungi, e buna si iarna! Nu uitati insa casca! Eu am invatat-o pe propriul meu cap, cand m-a lovit o masina. Si in loc sa se sparga capul meu, s-a spart casca la impactul cu asfaltul. Inainte ziceam ca lasa, pentru iesiri scurte merge si fara casca… Nu! Nu-i nevoie de o iesire lunga pentru a pati ceva… se poate intampla oricand.

  Siguranta prima. Apoi… se poate merge si pe holul FJSC-ului. :))