În Timişoara se caută Bikemen 2


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

bikeman

Verde pentru Biciclete din Timişoara are planuri mari pentru acest an. Iată detalii despre prima lor acţiune – Bikeman (deci bănuiesc că proiectul se adresează numai băieţilor), în cuvintele lor:

Proiectul Combatanti pe doua roti se va derula in perioada februarie – aprilie 2010. Oportunitatea derularii evenimentului o constituie dorinta exprimata a unora dintre biciclisti de a lua parte activ la organizarea evenimentelor.

Astfel, proiectul cuprinde 2 sectiuni:

1. voluntari “Verde pentru Biciclete” – biciclisti cu varsta cuprinsa intre 16 si 70 de ani, dornici sa se implice in derularea evenimentelor “Verde pentru Biciclete”
2. Bikemen – elevii de liceu biciclisti, cu varsta intre 16 si 19 ani.

“Verde pentru Biciclete”, cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Timis, va cauta un Bikeman in fiecare liceu din Timisoara. Aceasta va fi eroul nostru pe bicicleta, reprezentantul campaniei “Verde pentru Biciclete” in liceul sau. Bikeman isi va forma o echipa de minim 10 colegi si rolul sau principal va fi acela de a-i incuraja pe ceilalti liceeni, prin puterea exemplului, sa foloseasca bicicleta in mod frecvent.

Cei care doresc sa devina combatanti pe 2 roti in numele “Verde pentru Biciclete” , atat Bikemen cat si voluntari, sunt invitati sa completeze formularul online, de la sectiunea “Voluntar”, pana in 15 martie 2010. In urma aplicarii, ei vor fi contactati si va avea loc o selectie a tinerilor pentru titlul de bikeman, urmand o intalnire cu toti combatantii.

Ce fel de combatanti cautam?

Cautam biciclisti care folosesc biciclete frecvent, persoane active, optimiste, comunicative, capabile sa isi asume si sa isi duca la bun sfarsit responsabilitatile, dornice de implicare, cu interes si atitudine pozitiva fata de Verde pentru Biciclete, dispusi sa invete lucruri noi, cu disponibilitatea de a lucra in echipa.

Responsabilitatile combatantilor- a grupului Bikeman si ale voluntarilor:

– implicarea in actiunile de promovare a evenimentelor
– implicarea activa in derularea evenimentelor
– incurajarea colegilor, prietenilor, familiei, cunostiintelor de a lua parte la actiunile “Verde pentru Biciclete”
– strangerea de semnaturi pentru crearea de piste pentru biciclete

“Verde pentru Biciclete” este o miscare pentru pedalare, realizata de Fundatia Bega, in colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Ziua de Vest, timisoreni.ro, tion.ro. Parteneri ai “Combatanti pe doua roti”: Inspectoratul Scolar Judetean Timis.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 gânduri despre “În Timişoara se caută Bikemen