Frustrări de invitabilitate TV: Aş vrea să fiu… 5


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Aş vrea să fiu Ogică, Bianca lui Bote, Simona Senzual, Magda Ciumac, Adrian Minune, Dan Bursuc.

Mi-ar plăcea să mă simt Botezatu, Mutu, Oana Niculescu-Mizil, Monica Tatoiu, doamna aia care ghiceşte viitorul cu prosoape pe cap, omul ăla de afaceri politician care la un moment dat nu mai ştia cîte apartamente deţine în Bucureşti.

Uneori mă întreb cum e să fii hostesă din alea care stau la emisiuni TV în spatele prezentatorului, cu un zîmbet de plastic perpetuu.

Sunt frustrat că n-am talentul oratoric al lui Vadim, bonomia lui Dinescu, rîsul lui Stelian Tănase.

Vreau să-mi fac un test, să-mi spună doctorul dacă am veleităţi de vedetă. Vreau să-mi cunosc potenţialul de invitabilitate în emisiunile televizate. Vreau să educ telespectatorii, să le abat privirea de la ţîţele mele către creier. Mi-aş folosi logoreea pentru a le explica faptul că mai există viaţă şi după serialul japonez de după-amiază de la TVR, dar şi după Narcisa sălbatică .

Farmecele mi le-aş pune în slujba comunităţii, pentru a-i explica poporuluilocaţie nu are legătură cu loc şi nu se traduce prin loco în spaniolă, că decît e un cuvînt amărît în română, deoarece se foloseşte numai cu verbul la negativ, că a aplica nu se pupă cu a candida.

Oare ce grad de invitabilitate am eu faţă de aceşti monştri sacri ai micului ecran, enumeraţi mai sus? Tare mi-e teamă că nu mi-ar plăcea răspunsul.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 gânduri despre “Frustrări de invitabilitate TV: Aş vrea să fiu…