Preţuri greşite la Emag.ro?


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 3 min)

Precizare

Acest articol conţine link-uri de la Profitshare. Mai am nevoie de 1,50 lei din comisioane ca să fac 350 de lei, suma minimă pentru a putea face ceva cu banii ăştia. Mi-aş lua markere dacă ar avea ăştia de la Emag.ro.

Unele preţuri de la Emag.ro sunt prea mici pentru a fi preţurile corecte, dar cine sunt eu să-i judec? Mie îmi plac două lucruri la Emag.ro: că au de toate şi că aproape fiecare produs trece printr-o promoţie, deci, dacă eşti atent la dinamica reducerilor, faci unele economii.

Iată promoţiile din perioada 14 – 20 decembrie 2010:

Ebook Reader iRiver Story

iriver

Unul dintre cele mai bune cititoare de e-book-uri de pe piaţă, despre care am scris pe larg pe acest blog. Acceptă cam toate formatele, redă şi muzică şi foto, acumulator care ţine săptămîni întregi. Ideal pentru cei care petrec destul de mult timp în mijloacele de transport în comun şi un excelent cadou de sărbători!

Preţ cu reducere: 700 de lei

Detalii în pagina produsului

Apple iPhone 4 de 16 GB

iphone

Am înţeles că acum poţi face şi poze şi poţi şi filma cu acest telefon sensibil la degete. Se pot spune multe despre megatelefonul de la Steve Jobs, dar eu sunt prea mic pentru nişte caracteristici tehnice atît de mari.

Preţ cu reducere: 3.000 de lei

Detalii în pagina produsului

Lenovo Ideapad G550L

lenovo

Are ecran de 15,6 inch, procesor Intel Pentium Dual Core T4500 (2.30GHz, 800MHz, 1MB), placă video integrată Intel GMA 4500M, memorie RAM 2GB DDR3, un hard-disk de 250GB la 5400rpm şi multe chestii de conectare la alte aparate. Are Free DOS instalat, deci îl poţi hăckui în linişte.

Preţ cu reducere: 1.700 de lei

Detalii în pagina produsului

Ramă foto Samsung de 7 inch

samsung

Rama foto digitală e perfectă de oferit părinţilor de Crăciun. Eu le-am făcut una cadou acum ceva ani şi, cînd îi vizitez, o mai încarc cu nişte poze noi. Se mai uită şi ei seara la fotografiile din ramă, dacă pe acasă oricum dăm rar.

Preţ cu reducere: 250 de lei

Detalii în pagina produsului

GPS Serious NaviMate 6500

serioux

Un sistem GPS e bun chiar dacă nu ai maşină. Partea bună la acesta este că are inclusă harta completă a Europei, deci, fie că mergi pe jos prin ţări străine, fie că pedalezi pe acolo, n-ai cum să te rătăceşti. Are ecran de 5 inch şi acceptă MicroSD.

Preţ cu reducere: 500 de lei

Detalii în pagina produsului

Deci spor la shopuit şi atenţie la reduceri!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.