(P) Inspire pregăteşte cea de-a 11-a ediţie BuzzCamp


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

De mai bine de 5 ani de zile, evenimentul BuzzCamp este gazda dezvoltării personale şi profesionale!

Încurajăm tinerii să interacţioneze cu companiile de top, cu speakerii invitaţi, îi selectăm pentru workshop-uri şi îi ţinem la curent cu oportunităţile de carieră oferite. Odată cu ei, evoluăm şi noi, astfel că am început pregătirile pentru cea de-a 11-a ediţie BuzzCamp adăugând 4 oraşe noi în circuitul naţional pe care îl desfăşurăm (Constanţa, Oradea, Târgu Mureş, Bacău) şi avându-l ca ambasador de brand pe binecunoscutul actor George Ivaşcu.

Urmează şi alte noutăţi pe care le vom anunța pe pagina evenimentului. Între timp, am dat drumul înscrierilor la http://buzzcamp.ro/event/înscriere/.

Doar cei mai buni 300 de tineri vor beneficia de rezultatele implicării noastre, iar confirmarea locului asigura participarea la toate conferinţele din cele 5 zile de desfăşurare ale evenimentului. Selecţia pentru participarea la workshop-uri se realizează în baza formularului de înscriere şi a CV-ului, în funcţie de profilul solicitat de companiile participante.

BuzzCamp Event este un proiect marca Inspire Group, iar înscrierea şi participarea la eveniment sunt gratuite. Inspire Group este o agenţie aflată într-o continuă dezvoltare, creativă şi inspiraţională, care oferă servicii de employer branding, organizare de evenimente, consiliere de imagine şi campanii de promovare personalizate, dar şi proiecte de print.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.