BuzzCamp îți dă cetățenie, la a 13-a ediţie


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Cu paşi repezi, vine o nouă ediţie BuzzCamp! Ediţia cu numărul 13 va fi cu noroc pentru tine. Dacă ai între 18 şi 27 de ani și eşti din…

  • Bucureşti
  • Iaşi
  • Cluj
  • Timişoara
  • Braşov
  • Sibiu
  • Bacău

…rezervă-ţi în agendă data când BuzzCamp ajunge în oraşul tău.

În perioada 23 martie – 8 mai, vei avea parte de cei mai buni speakeri şi de companii de top în cadrul celui mai complex eveniment de dezvoltare personală şi orientare în carieră. Înscrie-te acum pe site-ul oficial, ca să fii sigur că-ţi rezervi unul dintre cele 300 de locuri disponibile.

Lecții de viață și profesionale

În cadrul conferinţelor cu teme de dezvoltare personală, ai ocazia să afli poveştile de succes ale celor mai cunoscuţi speakeri motivaționali, traineri, dar şi vedete, care îţi vor împărtăşi din experienţă şi din know-how-ul lor şi îţi vor răspunde la întrebări.

Companiile internaţionale participante îţi vor pune la dispoziţie informații despre cultura lor organizaţională, dar vor avea şi oportunităţi de carieră special pentru participanţii la workshop-uri (locuri de muncă, programe de stagiariat etc.).

În pauzele conferinţelor de la BuzzCamp, dar şi în cele dintre workshopuri, eşti aşteptat de către companii la fotoliile de consiliere. Specialiştii în resurse umane îţi vor răspunde la întrebări legate de compania pe care o reprezintă, dar şi la întrebări legate de dezvoltarea profesională.

Înscrie-te pe site şi fii prezent la evenimentul din oraşul tău (vezi programul). Dacă ai întrebări, trimite un e-mail la info@inspiregroup.ro şi urmărește pagina de Facebook.

Înscrie-te la BuzzCamp, vino la eveniment şi devino BuzzCamper!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.