Ești jurnalist sau fotoreporter? Hai la conac!


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Conacul Otetelişanu din Beneşti, judeţul Vâlcea, anunță tabăra de creație din perioada 5-9 iunie, cu activităţi dedicate jurnaliştilor culturali şi foto-reporterilor, cu vârste cuprinse între 18-35 de ani.

Vor fi selectați cinci jurnalişti care să realizeze articole, interviuri, reportaje, cu tentă culturală, pe un suport media la alegere (jurnalism scris, radio sau video) şi cinci fotografi cu veleităţi de reporteri.

Cele trei mese pe zi, cazarea la Conacul Otetelişanu şi transportul din București, sunt gratuite, asigurate de către reprezentanţii Artoteca, persoanele selectate urmând să plătească doar o taxă de participare în valoare de 100 lei, în ziua plecării.

Participanţii vor avea un program zilnic, potrivit căruia vor lucra pe teren, în echipe de câte doi (un jurnalist şi un fotograf) sau individual.

Aceştia se vor documenta, vor face excursii în zonă, vor căuta subiecte pentru articole, vor scrie, vor lua interviuri oamenilor locului şi vor realiza reportaje pe diferite teme date, în funcţie de alegerea organizatorilor, sau după bunul plac.

Cei interesaţi să se înscrie în primul program de rezidenţă al Artoteca, sunt rugaţi să trimită un e-mail pe adresa: vino@artoteca.ro în care să se prezinte, să scrie câteva rânduri despre experienţa lor în domeniile de activitate vizate (jurnalism cultural, foto-reportaj) şi despre motivaţia participării în cadrul programului de rezidenţe.

Detalii, pe site-ul oficial

Foto: Artoteca

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.