Se apropie BuzzCamp! Te-ai înscris?


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Dacă nu te-ai înscris încă la BuzzCamp, ar fi bine să te grăbești! Accesează www.buzzcamp.ro/event și intră în comunitatea BuzzCamperilor!

Cel mai complex eveniment de dezvoltare personală, recrutare targetată și orientare în carieră se apropie de startul celei de-a 13-a ediții. Primul oraș pe harta evenimentelor este Bucureștiul, în perioada 23 – 27 martie, la Hotel Capital Plaza.

300 de tineri vor fi selectați pentru a participa la eveniment, iar confirmarea locului le asigură accesul la conferințele din cele 5 zile și la workshop-urile deschise. În fiecare ediție aducem ceva nou, iar temele alese de această dată sunt exclusiv bazate pe feedback-ul participanților edițiilor anterioare, teme de actualitate și de interes pentru ei. Speakerii invitați sunt din domenii variate, oameni cu povești de succes. Dintre ei:

  • Ana Ularu
  • Cristina Bazavan
  • Camelia Sucu
  • Vasile Calofir
  • Alexandru Negrea
  • Cristi Dorombach
  • Vlad Tausance

Pe lângă informațiile despre dezvoltarea lor personală, tinerii vor beneficia de oportunități reale de angajare și orientare în carieră de la companiile participante. În cadrul workshop-urilor dar și în timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere, se vor întâlni cu reprezentanți de la Pepsi, Mercedes, HP, Arcelor Mittal, Accenture, Optaros, PwC, EY, Telus, WNS, KPMG, Royal Canin și de la alte companii de top.

Înscrierile se fac pe site-ul oficial, iar participarea este gratuită!

Informații despre programul și înscrierile în celelalte 7 orașe găsiți pe www.buzzcamp.ro/event.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.