Am văzut trei filme 4


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015)

  

O poveste siropoasă despre iubiri la vîrsta senectuții, într-un decor dorit exotic, undeva în Jaipour. Continuarea unui film care a făcut milioane de femei să suspine. Richard Gere face un rol prea simplist pentru puterile lui. Ia uitați aici.


La famille Bélier (2014)

  

Povestea amuzantă a unei familii de surdomuți care se lasă ghidată de fiica de 16 ani. Aceasta își descoperă în cele 90 de minute marea dragoste, marele talent, își educă părinții, face o mulțime de lucruri bune cuprinse într-un scenariu neverosimil. Ia uitați aici.


Boy7 (2015)

  

Un film olandez de buget mic, despre un prezent în care guvernul vrea să dețină controlul total asupra cetățenilor. Nu este foarte documentat, nu are scenariul cel mai bun posibil, dar te acaparează. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 gânduri despre “Am văzut trei filme

  • George Hari Popescu Autor articol

   Lasă că nu face gratis ce face… Tocmai l-am văzut în “The Road Within”, e simpatic. Un nou Adam Sandler, cu roluri caraghioase.

    • George Hari Popescu Autor articol

     Cred că numai noi credem că anumiți actori merită roluri mai bune. Nu cred că agentul ăstuia nu i-ar putea găsi ceva mai deosebit, iar el nu cred că nu poate spune “nu”. E vorba de nișă, nu oricine e Al Pacino, să joace ca pistolar și ca clovn în același an. Tinereii e bine să-și știe locul la Hollywood încă de la început, nu?