Pe Internet, nimeni nu știe că ești Pleșu, Liiceanu sau Petronela Rotar 4


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 0 min)

Sau așa ne place să credem, pentru că încurcate sunt căile legilor Big Brother!

Dar apropo de povestea în care micuțul Pleșu a fost ignorat în librărie, Liiceanu trezit din somn cu un telefon și Petronela Rotar prinsă la mijloc, mă gîndeam la această caricatură, considerată prima din istorie despre Internet…

…și am reinterpretat-o un pic:

Domnu’ Pleșu, dați cu cardul online cînd mai vreți cărți, dom’le! Garantez că reducerile sunt mai mari online decît orice reducere de autor din librăriile Humanitas.

Abonează-te
Anunță-mă cînd apar
guest

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alexandru

Internetul e bun pentru informatii, pentru joburi sau pentru conexiuni de la distanta.. dar as prefera ca cele interumane sa fie facute face-to-face, nu printr-un ecran. Ma rog, acum asta spunem toti.. desi suntem in aceeasi situatie. Spunem ca internetul e daunator, dar postam acest lucru pe facebook si bloguri. N-avem ce face.

Tofan Cerasela

Petronela Rotar e cireasa de pe prajitura necoapta a societatii rominesti, nu e singura, e doar o cireasa putreda, culoare puternica ce sare in ochi. Ea se ia de Domnul Plesu nu oricum, ci ca scriitoare ce intre timp crede ca a devenit. Cine promoveaza asemenea caricaturi, care se si iau in serios? De ce anumite edituri au acordat imposturii loc si spatiu? Pentru ca Petronela Rotar nu are ce cauta in librarii, pe rafturi. Cit priveste activitatea unora si altora pe bloguri: as reintroduce cenzura, dura de tot. Cantitatea de putreziciune din asemenea surse e incomodant de mare si,… Read more »

cerasela tofan

Dumneavoastra ati auzit de cenzura pozitiva? Exista si e…pozitiva. Ea ne pazeste sau ar trebui sa ne pazeasca de pornografie infiantila, violenta, etc. Ar tine de morala. Erau in subtext niste ghilimele incredibil de perceptibile. Eu despre morala vorbeam si cred ca ati inteles bine dar putin balcanism se pare ca nu va deranjeaza. Plec numai si numai de la aceasta premiza, domnule Popescu.
O zi buna