Am văzut trei filme 1


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Boulevard (2014)

Un alt „ultim film“ cu Robin Williams („What Dreams May Come“, „A Merry Frigging Christmas“). De data asta, este un bărbat însurat cu o femeie, dar un gay reprimat. Ideea este că viața este un bulevard, din care derivă multe străduțe. Un film reconfortant de scurt față de ce iese acum de la Hollywood. Ia uitați aici.


How to Murder Your Wife (2015)

O comedie neagră neozeelandeză bazată pe stereotipul nevestei care te face să o urăști. Un film amuzant și cu un montaj interesant, numai să reușiți să înțelegeți ceva din accentul deosebit. Ia uitați aici.


Tangerines (2013)

Un cecen și un georgian ajung în casa unui estonian, după ce sunt răniți. Li se alătură vecinul estonianului, cel preocupat să nu piardă recolta de mandarine din acel an. De aici tensiuni și unele întrebări retorice despre un război al nimănui. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un gând despre “Am văzut trei filme

  • krossfire

    Hmm, Noua Zeelanda si Australia au scos cateva filme excelente in ultimii ani, inclusiv in zona horror (stiu ca autorul blogului nu e fan, dar e un sector din ce in ce mai premiat – imediat ce au aparut investitiile si regizorii mai mari). De altfel, nici Irlanda nu sta prost la capitolul filme interesante, ceea ce ne arată că spaţiul anglofon înseamnă mai mult decât Hollywood şi câteva comedii cu londonezi.