Am văzut trei filme 1


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

The Boss (2016) ✭✭✩✩✩

O mare afaceristă ajung la răcoare din cauza unor prostioare pe care le-a făcut cu fiscul. După ce iese, e nevoită să o ia de la capăt și pune bazele unei afaceri cu… prăjiturici. După ce a scăpat de Gilmore Girls, Melissa McCarthy s-a lansat într-o serie de comedii ușurele, iar cea de față nu excelează. La un moment dat, va trebui să aflu care-i treaba cu gulerele pe care le poartă tot filmul. Ia uitați aici.


Barbershop – The Next Cut (2016) ✭✭✭✩✩

Mai curînd o piesă de teatru decît un film (acțiunea se petrece în frizerie în aprox. 90% din film), este o pledoarie pentru toleranță și o discuție destul de serioasă despre violența în SUA, bandele afro-americane din cartierele sărace, lupta de zi cu zi a unor categorii sociale. Veți recunoaște în film actori din diverse seriale și sigur o veți remarca pe Nicki Minaj. Ia uitați aici.


Zootopia (2016) ✭✭✭✩✩

În această fabulă animată, o iepuroaică devine polițistă și distruge unele stereotipuri. Deși puternic ancorat în clișeele americane despre viață, societate și familie, filmul este agreabil prin dinamism și prin adaptarea unor concepte la lumea animală. Evident că totul se termină cu învățături americane numai bune de pus în ramă. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Abonează-te
Anunță-mă cînd apar
guest

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
krossfire

Vazut tot, dar parca doar Zootopia as recomanda :)