Am văzut trei filme 3


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

The Master (2012) ✭✭✭✭✭

După război, un soldat la Marină pică într-un mix de depresie, psihoză și schizofrenie. De asta profită Maestrul, conducătorul unei secte numite The Cause. Printr-o metodă inventată de acesta, încearcă să-l aducă pe marinar pe calea cea bună. Am apreciat foarte mult montajul și ritmul alert întrerupt de unele scene lente, menite să ne transmită încărcătura psihologică a “procesării” practicate de Master. Ia uitați aici.


Zoom (2015) ✭✭✭✭✩

Emma face benzi desenate și se răzbună pe un personaj care regizează un film care are ca protagonistă o braziliancă ce scrie un roman în care Emma e personajul principal. V-ați prins? Asta e interesant la acest film, că te intrigă pînă aproape de final. O combinație deosebită de film de acțiune cu două povești separate plus o poveste în desene animate. Ia uitați aici.


Skiptrace (2016) ✭✩✩✩✩

Dacă aveam cu 10-15 ani mai puțin, dacă nu văzusem atît de multe filme de acțiune chinezești bune, dacă nu știam că i se va acorda lui Jackie Chan un Oscar de milă în curînd, poate aș fi fost mai tolerant. Dacă sunteți la primele 5 filme cu Jackie, puneți-l pe ăsta pe locul 5. Dar este amuzant, full de efecte speciale, cîteva referințe de cultură pop, deci o rețetă potrivită anilor ’90. Păcat că suntem în 2016. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 gânduri despre “Am văzut trei filme