Am văzut trei filme (Capsule, French Cuisine, Ice Age)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Capsule (2015) ✭✭✩✩✩

Despre o presupusă capsulă britanică ce ar fi orbitat Terra înainte ca rușii și americanii să se lanseze în lupta pentru cucerirea spațiului. Nu știu a cui a fost vina – a scenariului sau a regizorului – dar actorul din rolul principal (pilotul) este lipsit de credibilitate, carismă și nu prea are nimic deosebit. Astfel că filmul care are drept decor aproape exclusiv interiorul capsulei este greu de digerat cu răbdare pînă la capăt. Ia uitați aici.


Pension complète (French Cuisine) (2015) ✭✭✭✩✩

Ești bucătar-șef, ai propriul restaurant și propria pensiune, soția vrea afecțiune, tu vrei o stea Michelin. Colac peste pupăză, pică din cer pe capul tău și fostul soț al soției tale. Sau actualul soț, pentru că lucrurile sunt complicate. O comedie cu replici rapide și situații pe alocuri puerile dar amuzante. Ia uitați aici.


Ice Age: Collision Course (2016) ✭✭✭✭✩

Știți deja la ce să vă așteptați de la seria Ice Age. Și tocmai cînd credeam că nu pot fi mai amuzanți, a venit partea a doua a filmului, în care chiar curg gîrlă poantele. Singurul lucru cu care tot nu mă împac este viziunea exclusiv americană asupra lucrurilor și încercarea susținută de a face mereu filme de animație politically correct în această serie celebră. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.