Am văzut 3 filme: The Lost City of Z, Okja, Going in Style


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

The Lost City of Z (2017) ✭✭✭✭✩

O încercare de biografie a lui Percy Fawcett, exploratorul militar care a realizat hărți în America de Sud, la începutul secolului al XX-lea. Fascinația lui pentru un ipotetic oraș Z, unde indigenii erau mult mai avansați decît se presupunea, este firul roșu al filmului. Am apreciat faptul că i s-a creat lui Fawcett un portret psihologic consistent, dar nici peisajele naturale nu sunt de colo. Ia uitați aici.


Okja (2017) ✭✭✭✭✩

Coincidență: ca și filmul de mai sus, și acesta este produs de Plan B, firma lui Brad Pitt. Okja este un porc imens mutant, încercare a unei companii mondiale de a hrăni populația cu carne de animal provenit din specii încrucișate. Animație foarte bună, acțiune constantă, iar fetița din rolul principal se descurcă foarte bine. Nu e doar un film pentru copii. Ia uitați aici.


Going in Style (2017) ✭✭✭✭✭

Nu poți rezista acestei comedii cu Morgan Freeman, Michael Caine, Christopher Lloyd, Matt Dillon și Alan Arkin! Deci trei bătrînei decid să-și asigure singuri pensia, atunci cînd compania la care lucraseră anunță că nu le mai poate asigura viitorul. Este un film de acțiune, dar ritmul este copăcel-copăcel, parcă pentru a se sincroniza cu vîrsta personajelor/actorilor. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.