Am văzut trei filme (Wazir, Norman, Buster’s Mal Heart)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Wazir (2017) ✭✭✭✩✩

Film indian (da, indian, nu intrați în panică!) de acțiune, dar care nu este lipsit de tradiționalele scene cu muzică și patetism. S-au străduit cam mult să realizeze o încrengătură scenaristică, dar este prea complexă pentru explicațiile din final, menite să șocheze. Per total însă, un film pitoresc, la care nu te plictisești, chiar dacă lași să curgă și scenele în slow motion. Ia uitați aici.


Norman (2017) ✭✭✭✭✭

Norman îi știe pe toți sau poate ajunge la orice persoană importantă. Cel puțin așa pretinde el și-și folosește talentele de comunicare și negociere pentru a crea o rețea care-i scapă de sub control. Eh, acum, că e vorba de Israel și SUA e doar o coincidență, nu? Cu un Richard Gere admirabil. Ia uitați aici.


Buster’s Mal Heart (2017) ✭✭✩✩✩

Dacă nu v-ați săturat de moaca depresivă și lipsită de expresie a celui care-l joacă pe “Mr. Robot”, aveți o nouă șansă să-l vedeți. Același joc, aceeași tematică (mașina universală care ne înghite, de care trebuie să scăpăm), un scenariu cu puține surprize și un final în coadă de pește. Partea bună este că puteți da Play la viteză dublă fără griji, tot veți înțelege. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.