CONCURS: Ofer un cont Flickr Pro pe un an 30


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

flickr_pro

ACTUALIZĂRI

 • Am cules fotografiile înscrise în contul meu de la Flickr. Cele care sunt găzduite tot la Flickr sunt într-o galerie specială, celelalte într-un set creat de mine.
 • Coincidenţă: şi Cabral a lansat un concurs similar, premiul fiind un abonament pe un an la revista Photo Magazine. Termen-limită: 15 martie.

Nu gratis, aşezaţi-vă liniştiţi la locurile voastre! Scriind articolul despre iarna grea din 1984, m-am gîndit să iniţiez un mic concurs foto avînd ca temă iarna 2009 în Romania.

Voi alege cea mai bună fotografie înscrisă în concurs şi voi oferi cîştigătorului un cod care îi va da dreptul de folosire a utilităţilor Flickr Pro timp de un an. Dacă are deja un cont Pro, cîştigătorul va putea să-i prelungească valabilitatea cu un an.

Micul regulament al micului concurs:

 1. Concursul se desfăşoară între 8 februarie şi 20 februarie 2010.
 2. Fiecare participant poate participa cu maximum 3 fotografii.
 3. Fotografiile pot fi: peisaje sau portrete, imagini artistice sau de tip fotoreportaj, din care să se deducă tema concursului – iarna 2009 în România.
 4. Fotografiile se înscriu prin link-uri spre blogurile voastre sau alte site-uri de arhivat fotografii plus un comentariu la acest articol. Pe blogurile şi site-urile voastre, faceţi un link şi spre pagina concursului – http://bit.ly/flickrpro . Participantul trebuie să precizeze în formularul de comentariu o adresă de e-mail validă şi numele real.
 5. Voi selecta fotografia cîştigătoare în 21 februarie şi voi anunţa cîştigătorul în aceeaşi zi. Acesta este obligat să-mi demonstreze că el este autorul fotografiei, dacă acest lucru nu e evident. După verificare, îi voi trimite codul Flickr prin e-mail.
 6. Dacă un cîştigător nu îndeplineşte condiţiile de la punctul 4, îl voi anunţa pe următorul în ordinea preferinţelor mele ş.a.m.d.

Ce poţi face cu un cont Flickr Pro, printre altele:

 • spaţiu de stocare nelimitat (maximum 20 MB pe fişier)
 • lăţime de bandă nelimitată
 • stocarea imaginilor în rezoluţia cea mai mare a originalului
 • plasarea fiecărei imagini în maximum 60 de grupuri
 • navigarea pe site fără reclame
 • statistici privind vizualizările

Aşada, spor la pozat şi nu uitaţi termenul-limită: 20 februarie!


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

30 gânduri despre “CONCURS: Ofer un cont Flickr Pro pe un an