CONCURS Ofer cititorilor vizionari două invitații la GPeC Summit 2015 7


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

ACTUALIZARE

Andrei și Denisa, mergeți la GPeC Summit anul acesta! O să primiți instrucțiuni despre cum să folosiți invitația. Felicitări!


 

Iată că s-au făcut 10 ani de cînd Gala Premiilor E-Commerce dă ora exactă în comerțul electronic din România! De aceea, summit-ul din noiembrie se anunță plin de conținut interesant și de nume grele. Pentru prima oară în România, vor vorbi pe scenă acești specialiști de calibru: GPeC Summit Speakers

 • Oli Gardner (Co-fondator Unbounce), expert în optimizarea ratei de conversie;
 • Larry Kim (Fondator WordStream), desemnat cel mai influent expert PPC în anii 2014 şi 2013, la nivel mondial;
 • Brian Massey (Fondator Conversion Sciences), cu o experienţă de peste 20 de ani în optimizarea prezenţei online şi a ratei de conversie;
 • Viljo Vabrit (CEO ConversionXL Agency), expert în optimizarea conversiilor, a cărui companie are în portofoliu clienţi precum J.W. Marriott, Kaspersky, Iron Mountain.

Evenimentul va avea loc în 24 noiembrie 2015, la Crystal Palace Ballrooms din București.

Cîștigă invitații la GPeC Summit 2015!

Eu am pentru voi un mic concurs, care are drept premii două invitații la GPeC Summit-ul din noiembrie. Ca să puteți cîștiga, puneți aici un comentariu de o frază sau două, pînă în 16 noiembrie, ora 23:59, care să răspundă la întrebarea:

Cum va fi comerțul electronic al anului 2020? Puteți să vă referiți la piața de e-commerce din România sau din lume, la cum vor arăta și ce funcționalități vor avea site-urile de profil, la aplicațiile mobile sau la orice altceva din domeniu. Voi alege și voi anunța cîștigătorii în 17 noiembrie, aici și pe Facebook.

Detalii despre GPeC Summit 2015, ediția aniversară de 10 ani, găsiți pe acest blog și pe site-ul oficial (tot pe site-ul oficial vă puteți înscrie pentru participare, dacă vă luați un bilet).


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

7 gânduri despre “CONCURS Ofer cititorilor vizionari două invitații la GPeC Summit 2015

 • Andrei

  Eu cred ca ecommerce.ul anului 2020 va fi unul foarte interactiv cu clientul, site.urilw vor avea mai multe homepage.uri in functie de cautarile clientului, comenzile vor fi livrate cu drone, ecommerce va reprezenta 80% din piata de comert, magazinele de nisa vor avea o pondere semnificativa in total procent, majoritatea produselor vor fi afisate 360 grade, reviewurile produselor vor fi cu produsul in utilizare si nu unboxing, chatul online va fi prezent pe orice site. Provocari noi pentru vremuri noi. Multumesc

 • Denisa Despa

  Cred ca in 2020 comertul online va fi atat de „intuitiv” si capabil sa prezica ceea ce vei vrea sa cumperi, incat iti va oferi acel lucru chiar inainte sa iti dai seama ca il vrei sau ai nevoie de el. Predictive analitics creste „vazand cu ochii” si „ascultand” utilizatorii. Orice e posibil intr-o lume in care totul e on-line: sentimente, dorinte, aspiratii, nevoi, pareri.

 • Alex

  Procesul de cumparare va fi simplificat radical, probabil folosind portofelele virtuale ( cu care putem plati atat online cat si offline) sau alte procese care vor aparea pe viitor. Site-urile urile vor veni in intampinarea ta, in functie de profilul tau de consumator, de cautarile tale, etc

 • Ionut

  Comertul va fi mobil, totul se va muta pe telefon, vor exploda aplicatii si functionalitatile de pe smartphone-uri. In plus, produsele vor fi mult mai bine prezentate, gen video-uri la orice produs sau prezentari 360 de grade. Utilizatorii vor fi mult mai studiati, vor avea fiecare „fise personale” :) cu informatii „infriosatoare” despre fiecare: unde mergi in vacanta, uite valize vrei sa-ti cumperi, ti s-a stricat laptopul si vrei altul alb, copilul implineste 6 ani in iulie hai nu-i ei o bicicleta…nevasta-ta citeste romance hai du-o la Roma in weekend si chestii din astea faine care nu-ti mai lasa nicio intimitate…esti online deci nu mai esti doar pentru tine :) Fain, nu? :)

 • Mihaela

  In 2020 majoritatea chestiilor vor fi cumparate online, inclusive chestii pe care acum le luam de la piata taraneasca, o sa ramana cativa nostalgici care o sa se plimbe prin piata duminica, in rest o sa ne folosim mai bine timpul pe care-l pierdem acum umbland prin magazine pentru cumparaturi. O sa fie mult mai dezvoltat comertul online pe mobil iar afacerile cu magazinele online o sa-i fascineze pe multi.

 • George Hari Popescu Autor articol

  Andrei și Denisa, mergeți la GPeC Summit anul acesta! O să primiți instrucțiuni despre cum să folosiți invitația. Felicitări!