Cu bicicleta la Noaptea institutelor culturale 1


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 0 min)

În 25 spre 26 iunie, poţi sta pe străzi în frumosul oraş Bucureşti. De fapt, în institutele deschise pînă dimineaţa, în cadrul Nopţii institutelor culturale. Vor fi concerte, dezbateri, ateliere, proiecţii de filme.

Iată programul complet:

[download id=”39″]

Eu vă sugerez să mergeţi cu bicicleta, pentru că astfel ajungeţi mai uşor şi nu veţi transpira în RATB-ul de pe linia care va merge toată noaptea. Green Revolution oferă 100 de biciclete gratis în acea noapte celor care aleg acest mod de transport. Citeşte la Bicla.ro cum poţi obţine o bicicletă i’Velo pentru Noaptea Institutelor Culturale.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un gând despre “Cu bicicleta la Noaptea institutelor culturale

  • silviu

    hehe, nice. Multam mult. Totusi, ca organizator ar tb sa zic ca noi multumim RATB ca ne da prilejul sa transpiram si noaptea in bus :))) E un gest important din partea lor si, de remarcat, nu e prima lor forma de afectiune. So, respect la faza asta. Amicii de la Green Revolution ne-au dat 100 de bicle cu instincte nocturne. Sunt epuizate toate. Le multumim si ii salutam pe unde apucam. Si, important: Sunt 13 institute si centre implicate in NIC, dar nu toate stau acasa. De aceea sunt 11 locuri unde puteti sa vedeti ceva. Iar doua dintre ele sunt Ceainaria Teatrului Act si Club Control. Harti vedeti pe icr.ro si getyourip.ro
    Have fun si va asteptam.
    Cu plecaciuni si-un zambet plin de soare (ca azi NU ploua).
    Silviu Dancu (Institutul Polonez)