Spațiul tehnno-artistic Philips


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Ieri am fost la un eveniment exclusivist prin concept, dar deschis presei și bloggerilor. La puțin timp după deschiderea restaurantului The Gang din Herăstrău, s-a inaugurat Innovation Arts & Design Center, un spațiu artistic, împănat cu produse de top de la Philips.

De-a lungul anului, acolo vor fi expuse opere de artă, alături de produsele electronice și electrocasnice ale companiei olandeze. Spațiul a fost inaugurat prin tablouri, dar se așteaptă și alte tipuri de creații.

Stephane Pelger  

Din comunicat: 

Arta şi tehnologia sunt intim conectate, nu poţi să ai un produs bun din toate punctele de vedere dacă nu le înglobezi pe amândouă în procesul de creaţie. De aceea, Philips a luat iniţiativa de a sprijini tinerii artişti prin inaugurarea acestui centru. Cine ştie, poate opera unuia dintre ei va inspira mai târziu ideea inovatoare a unui om de ştiinţă, ducând astfel la sporirea bunăstării şi confortului personal a mii de oameni.

A fost muzică fusion, mîncare de inspirație asiatică, vin bun. Un mix de simțuri, într-un spațiu deschis, dominat de alb și de tehnologie de o calitate certificată de la Philips. Poate dați o raită pe acolo, cînd ajungeți în Herăstrău (intrarea din Șoseaua Nordului, pe malul lacului, la dreapta după ce treceți prin părculeț).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.