Am văzut trei filme


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Prietenii de tip friends și cei de tip prieteni sunt buni și pentru că îți recomandă filme bune. Iar Internetul e bun pentru că afli despre creații cinematografice vechi și noi.

1. Mon meilleur ami

  

François este un tip insipid. N-are nimic deosebit, este un produs ratat social al lumii. Nimeni nu-l crede că are un “cel mai bun prieten”. Chiar nu are, dar încearcă să-și fabrice unul. Cu niște bani și cîteva sfaturi, reușește. François învață de fapt ce este prietenia. Exista o alegere mai bună decît Daniel Auteuil pentru rolul principal? Evident, Dany Boon revine. Este aici.

2. Soul Kitchen

  

Îmi plac filmele cu mîncare pentru că stau pe spate și critic, dar și salivez în pernă. Un restaurant ratat din Hamburg renaște prin angajarea unui chef exotic și arțăgos. Povestea este însă ceva mai complexă. Bine montat, este un film care te ține în fața ecranului fără să-i pese că tu vrei la toaletă. Aici.

3. Wanderlust

  

Trebuie să mai vedem și un film american din cînd în cînd, nu-i așa? Candorea scenariilor și faptul că sunt previzibile încă din minutul 15 ne oferă iluzia controlului asupra realității. Dacă nu era Jennifer Aniston, nu știu de ce am mai fi văzut această comedie bazată pe nevoia omului modern de a evada din rutină, de a se întoarce la natură. Dar un film cu Alan Alda trebuie văzut, indiferent cum ar fi. Aici.

Astea au fost cele trei filme. E timpul pentru cărți serioase de la Nemira. A, și muncă! Adică scris, citit, văzut filme.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.