Calendarul VOCA 2013 – bucuria pedalatului


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Printre multele lucruri discutate la întîlnirea proiectului Volunteers of Cycling Academy (VOCA) de la Maribor (Slovenia), a existat și ideea realizării unui calendar al proiectului. Și cum eu eram vocal în legătură cu această inițiativă, măgăreața realizării lui a picat pe mine.

Calendarul are ca temă centrală bucuria de a pedala. Reprezentanții din fiecare oraș participant la proiect au încercat să trimită fotografii care să exprime cît mai bine această idee. Unii au trimis poze de rezoluție foarte bună, alții nu, dar am încercat să fac produsul să arate cît mai bine. Am ales o punere în pagină mozaic pentru a exprima diferențele culturale, de stil de viață și de nivel de trai din țările respective. Ultima pagină conține o descriere pe scurt a proiectului.

România a nimerit la luna octombrie (am repartizat lunile în ordinea alfabetică a numelor țărilor) și este reprezentată – cum altfel? – de o biciclistă. Pagina României este una dintre cele mai vesele și colorate din calendar, sper că sunteți de acord cu mine.

Imaginile cu paginile calendarului sunt la Bicla.ro.

Calendarul VOCA poate fi cumpărat din shop-ul Mai Mult Verde. Și nu uitați că mai puteți comanda și Velocalendarul 2013, de la Simcute.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.