E-COMMERCE Zilele astea sunt la GPeC Summit, un energizant cu sute de participanți


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Știți ce-mi place cel mai mult la Gala Premiilor E-Commerce? Că am impresia că mă aflu în mijlocul lucrurilor, că sunt și eu o rotiță mică-mică, dar bine unsă, în angrenajul tot mai complicat numit comerțul electronic românesc. Competiția GPeC împlinește 10 ani și TRUSTED.ro face 4 ani, semn că deja există niște baze solide și în România în ceea ce privește tranzacțiile online – reglementări, standarde, comunitate, evenimente de profil. De 3 ani, trebăluiesc și eu în cele două proiecte și mă încarc cu energie de business.

În 11, 12 și 13 mai, GPeC Summit – ediția de primăvară – reunește unii dintre cei mai șmecheri specialiști și speakeri români și internaționali.

Neil Patel, pentru prima oară în România

Este co-fondatorul companiilor CrazyEgg, HelloBar și KISSmetrics și unul dintre marketerii online din top 10 la nivel mondial, potrivit publicației Forbes. Wall Street Journal l-a desemnat unul dintre cei mai influenți oameni din online, iar președintele SUA, l-a plasat în top 100 antreprenori sub 30 de ani.

httpv://www.youtube.com/watch?v=zJBoaWafG0c

Ivan Mazour, un tinerel de renume

S-a născut în Rusia, dar locuiește în Londra și este antreprenor, investitor și autor de renume. Ometria, compania acestuia, este o platformă de marketing și predictive analytics construită special pentru retaileri în scopul de a-i ajuta să-și utilizeze datele pentru a-și automatiza și personaliza comunicarea cu clienții.

httpv://www.youtube.com/watch?v=4w1P5Vcepyo

Simo Ahava, stăpînul datelor de tip analytics

Este expert în soluții personalizate de web analytics și tag management în e-commerce, specializat în Google Analytics și Google Tag Manager și numit Developer Expert pentru Google Analytics în 2014-2015 de către Google. Simo este dedicat interfeței dintre marketing și development și principala sa preocupare este managementul datelor.

httpv://www.youtube.com/watch?v=tSAbqemEvGA

Mai găsiți informații despre speakeri pe site-ul GPeC și tot acolo este agenda evenimentului. În timpul summit-ului, veți găsi pe pagina de Facebook informații despre ce se vorbește și fotografii. Poți stabili întîlniri cu ceilalți participanți prin aplicația Event Link 360.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.