Am văzut trei filme


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

The Man Who Knew Infinity (2015) ✭✭✭✭✩

Despre viața și descoperirile matematicianului Ramanujan, cel care spunea că ecuațiile și formulele îi vin de la zei. Un indian sărac ajunge în Anglia și influențează o întreagă gîndire în matematică, iar teoremele și ecuațiile lui ajută astăzi la studierea găurilor negre. Cu Jeremy Irons și Dev Patel. Ia uitați aici.


Dukhtar (2014) ✭✭✭✩✩

În Pakistan, ca să scape de o căsătorie silită, o mamă fuge cu fiica ei. Drum cu peripeții, un șofer binevoitor și șarmant și o viață dură într-o țară fragmentată de lupte între triburi. Nu te vei plictisi văzînd filmul și poate vei învăța un pic despre viața într-o zonă unde nu totul este lapte și miere. Ia uitați aici.


Margaret (2011) ✭✭✩✩✩

Tînăra care este martora unui accident de autobuz în care o femeie își pierde viața vrea să demonstreze că a fost un act intenționat și că șoferul trebuie să sufere. Ea nu știe însă că în lumea de azi se fac multe compromisuri și se uită multe. Așa că nu ajunge decît să-i enerveze pe cei din jur și să se chinuie pe ea însăși. Un film plin de iritare. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.