Am văzut trei filme


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Hunt for the Wilderpeople (2016) ✭✭✭✭✩

Este prietenia dintre un adult orfan și un puști orfan, dar nu este atît de banală cum poate ați mai văzut prin alte filme. În primul rînd, datorită personalității deosebit de colorate a puștiului, apoi prin situațiile comice și nu în ultimul rînd grație decorului extraordinar din Noua Zeelandă (mare parte din acțiune se petrece în pădure). Este cu siguranță un film înduioșător și memorabil. Ia uitați aici.


Beyond Valkyrie: Dawn of the Fourth Reich (2016) ✭✭✩✩✩

O încercare temerară de a crea un film de acțiune bazat pe celebra acțiune din Al Doilea Război Mondial, menită să-l asasineze pe Hitler. Din păcate, totul e perfect în acest film: nu mor cele mai importante personaje deși șuieră gloanțele infernal pe lîngă ele, nu se întîmplă mai nimic care să deturneze misiunea etc. Ba chiar au strecurat și o poveste de dragoste de vreo 3 minute spre final! Păcat de decoruri, costume și efecte speciale. Ia uitați aici.


The Automatic Hate (2015) ✭✭✭✩✩

O familie cu relații… complicate și cu grade de rudenie un pic date peste cap. Filmul se mișcă foarte încet, deci trebuie să aveți răbdare ca să înțelegeți tensiunile dintre cei doi frați care-și iubiseră un pic cam mult sora pe timpuri și dintre tînărul fiu și una dintre cele trei verișoare ale sale. V-am zis că sunt relații complicate! Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.