Am văzut trei filme 1


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Dosarele X (2016) ✭✭✭✩✩

Noua serie a celebrului serial vrea să revigoreze spiritul anchetelor lui Mulder și Scully, dar mai ales să fie pe placul fanilor. Spiritul este acolo, dar scenariul este pînă acum previzibil. În plus, după 20 de ani de la seria originală, nu prea mai merge cu micile explicații inserate în replici și cu tensiunile erotice dintre cei doi FBI-iști. Dar serialul trebuie văzut, pentru că este o legendă a televiziunii. Ia uitați aici.


Concussion (2015) ✭✭✭✩✩

Povestea doctorului Omalu, cel care a descoperit legătura dintre loviturile la cap ale jucătorilor de fotbal american și unele afecțiuni psihice. Cu greutățile și negarea pe care le-am regăsit în serialul „Mad Men”, filmul este captivant și Will Smith, cu simpaticul lui accent nigerian, este credibil. Ia uitați aici.


Insomnia (2002) ✭✭✭✭✩

În Alaska sosesc doi detectivi pentru a investiga o crimă. Cei doi sunt însă implicați într-un caz anchetat de Internal Affairs. Cu doi actori șmecheri – Robbin Williams și Al Pacino (plus Hillary Swank), nu poate să iasă decît bine. Care e ăla rău și care e ăla bun? Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un gând despre “Am văzut trei filme