Am văzut trei filme


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

ARQ (2016) ✭✭✭✩✩

ARQ este o mașinărie care face ceva mai mult decît să regenereze energia. Din cauza unei bucle create în timp, cele două personaje principale sunt nevoite să găsească cea mai bună soluție pentru a ieși din impas. Dacă rezistați să vedeți aceeași scenă de mai multe ori (cu unele mici variații), veți înțelege efectele mașinăriei. O distopie interesantă. Ia uitați aici.


Today’s Special (2009) ✭✭✭✩✩

Nu e rău acest film bazat pe acea rețetă în care un bucătar revine la afacerea familiei și face să-i înflorească restaurantul ale cărui încasări scăzuseră drastic. Pentru că este sincer, amuzant, ba chiar poți prinde mici tehnici de gătit. Singura obiecție ar fi stîngăcia în construirea rolului tatălui. Dar este un film agreabil și destul de scurt. Ia uitați aici.


Special Correspondents (2016) ✭✭✭✩✩

Cine mai face radio în ziua de azi? Ei bine, ăștia doi fac și chiar le place! Numai că, în loc să ajungă în Ecuador pentru a trimite corespondențe despre un război ce tocmai izbucnise acolo, ajung în altă parte. Ricky Gervais este credibil, dar scenariul face abstracție de faptul că trăim în era Internetului, cînd putem afla orice oricînd de oriunde. Dar, în fine, filmul este simpatic prin candoarea lui. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.