Am văzut trei filme cu și despre Crăciun (Christmas Eve, Almost Christmas, Northpole)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Christmas Eve (2015) ✭✭✭✩✩

Un fel de “Le père Noël est une ordure (1982)” în varianta americană, acesta este un film amuzant care urmărește povestea mai multor personaje blocate de Crăciun în lifturi. Evident, avem psihologie, un pic de thriller, ceva romantism, povești de familie, dar și glume și muzică. Ia uitați aici.


Almost Christmas (2016) ✭✭✩✩✩

Reuniunea de familie, cunoașteți, nu-i așa? Neînțelegeri, o mamă moartă, planuri de vînzare a casei părintești, cunoașteți, nu-i așa? Ei bine, merită să vedeți filmul pentru masa de Crăciun de pe la minutul 80, cînd filmul este cu adevărat amuzant și cînd unele personaje scapă de sub control. Și mai merită pentru momentele muzicale. Ia uitați aici.


Northpole (2016) ✭✭✭✩✩

Sistemul funcționează astfel: oamenii sunt veseli datorită spiritului Crăciunului și bucuria ajunge pînă la North Pole (nu acel Pol Nord, ci un oraș mitic), asta-i stimulează pe spiriduși să construiască jucării, ceea ce-i face pe copii bucuroși și bucuria aceea se întoarce iar la North Pole etc. Un film pentru familie, fără surprize dar optimist și decent. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.