Am văzut trei filme (The Festival, Crazy Rich Asians, 5 Star Christmas)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

The Festival (2018) ✭✭✭✭✩

Umor britanic. Scene împinse în așa fel încît să devină ridicole. Este un film care mi-a adus aminte de “Curb Your Enthusiasm” pe alocuri. Un tînăr plonjează în atmosfera unui festival, ca să uite un pic de recenta despărțire. Doar că, așa cum zice și el, parcă nu e menit să fie fericit. Veți recunoaște multe scene familiare de festival. Ia uitați aici.


Crazy Rich Asians (2018) ✭✭✭✩✩

În familia lui Nick Young nu poți intra dacă nu ești măcar bogat, dacă nu putred de bogat. Așa că Rachel Chu are de luptat cu respingerile din partea mamei și bunicii lui Nick și a celorlalte rude. Meritul filmului este că vezi o mare parte din Singapore-ul luxului și unele obiceiuri chinezești. Pe alocuri, însă, este previzibil. Și prea lung pentru ce vrea să demonstreze! Dar joacă tipa din „Fresh off the Boat”. Ia uitați aici.


5 Star Christmas (2018) ✭✭✭✩✩

Sunt convins că mulți vor acorda două stele acestui film care are „5 stele” în denumire, dar eu îi acord 3 stele pentru sinceritate și pentru că mi-a adus aminte de teatrul de stradă medieval italian. Povestea e dezarmant de simplă: prim-ministrul italian ajunge la Budapesta, înainte de Crăciun, pentru o vizită de lucru. În loc de 3 zile de amor cu o senatoare din opoziție, are de-a face cu un cadavru care, cînd e adormit, cînd vorbește și face poze de paparazzi; mai are de-a face cu soțul senatoarei, cu propria lui soție, cu un majordom napolitan etc. Peste toate însă, secretarul său salvează situațiile jenante și chiarguvernul! Dincolo de atmosfera de Crăciun, filmul e adorabil pentru scenele din Budapesta. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.