Am văzut trei filme: Deepwater Horizon, Hidden Figures, Green is Gold


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Deepwater Horizon (2016) ✭✭✩✩✩

Povestea celebrului accident de pe platforma petrolieră cu același nume, soldat cu 11 morți, zeci de răniți și pagube materiale și ecologice enorme. Filmul are o anumită valoare documentară și efectele speciale sunt de apreciat, dar în rest… Nu pot să ignor însă suspansul care se acumulează treptat pînă la declanșarea dezastrului. Ia uitați aici.


Hidden Figures (2016) ✭✭✭✭✭

În spatele poveștii de succes a agenției spațiale americane se află o mulțime de bărbați și femei… albi. Filmul este dedicat specialiștilor în computație, supervisor-ilor și programatorilor… negri din anii ’60. Nume necunoscute pentru noi, dar care au făcut ca lupta pentru spațiu să nu aibă cîștigători americani sau ruși, ci omenirea în general. Ce vorbe mari am zis! Ia uitați aici.


Green is Gold (2016) ✭✭✩✩✩

Deh, și plantatul de marijuana e o ocupație, nu? Fratele cel mare îl ia pe cel mic sub aripa lui. Ceea ce pare o educație iresponsabilă se dovedește a fi un traseu inițiatic benefic. Un film scurt și la obiect despre o familie non-conformistă și despre modul în care poți fi pe calea cea dreaptă chiar dacă nu pare așa din afară. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.