Am văzut trei filme (Wine Country, Gold, Silence)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Wine Country (2019) ✭✭✩✩✩

Un grup de femei trecute de prima tinerețe se reunesc la o casă de vacanță pentru a o sărbători pe una dintre ele. Le cam place vinul, așa că filmul e dominat de aventurile lor bahice! Păcat că povestea pică în clișeul cu aflatul secretelor uneia sau alteia și cu depășirea crizei din prietenia dintre ele. Însă filmul este amuzant per total și sunt unele poante foarte bune pe alocuri. Ia uitați aici.


Gold (2016) ✭✭✭✭✩

Despre mirajul aurului și cît de repede te poți îmbogăți sau pierde totul. Mi-au plăcut atmosfera anilor ’80 și dialogurile foarte bune. Te va molipsi optimismul personajului principal și vei trăi alături de el agonia așteptării, în timpul prospectării la mina de aur. Spre final, o întorsătură neașteptată, cum îi stă bine filmului american! Ia uitați aici.


Silence (2016) ✭✭✭✭✭

Doi preoți iezuiți portughezi merg în Japonia pentru a da de urma unui frate de breaslă despre care nu se mai știa nimic. Ei vor trece prin zeci de încercări, prin teste ale credinței lor și vor constata că religia este uneori incompatibilă cu instinctul de supraviețuire. Un film lung, cu un ritm lent, dar nu lipsit de tensiune, în care Dumnezeu devine unul dintre personajele principale. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.