E-COMMERCE Early Bird la GPeC 2017 = audit TRUSTED.ro + Marca de Încredere + Opinii de Încredere 2


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Ca în fiecare an, Gala Premiilor E-Commerce îți oferă o perioadă de înscrieri cu reduceri semnificative. Taxa de înscriere include și audit-ul TRUSTED.ro, acest audit este prima fază în competiție. Primești Marca de Încredere TRUSTED.ro și te înrolezi în sistemul Opinii de Încredere, iar aceste avantaje le vei avea pentru 12 luni. În plus față de aceste avantaje, continui drumul cu magazinul tău online în Competiția GPeC și ai și un 1 loc la summit-urile din lunile mai și noiembrie.

Până în 31 martie 2017, prețul este de 299 EUR + TVA/magazin online pentru înscrierea în Competiția GPeC 2017. Ai inclus în preț: 1 bilet la GPeC SUMMIT + Marca de Încredere Trusted.ro pentru 12 luni + sistemul de feedback Opinii de Încredere. De la 1 aprilie, prețul crește la 359 EUR + TVA pentru acest pachet complet.

Completează formularul de înscriere de pe site-ul GPeC și vom prelua noi de acolo audit-ul TRUSTED.ro!

inscrieri-gpec-2017

Ce trebuie să știi despre GPeC:

  • de 12 ani, se spune despre GPeC că este cel mai important eveniment de e-commerce din România;
  • de-a lungul timpului, GPeC ți-a adus doar speakeri unul și unul, majoritatea în premieră pentru România: Neil Patel, Bryan Eisenberg, Oli Gardner, Chris Goward, Craig Sullivan, Larry Kim, Brian Dean, Matthew Woodward, David Darmanin, Alex Langshur, Brian Massey etc.
  • la GPeC, au fost auditate peste 950 de magazine online românești, pe care le-am ajutat să-și îmbunătățească prezența online și să vândă mai mult;
  • despre criteriile de evaluare GPeC s-a spus în nenumărate rânduri că sunt “cel mai complet ghid despre cum să ai un magazin online de succes”; după ce treci de auditarea Trusted.ro, un alt juriu va continua să te evalueze pe baza celor mai mult de 150 de criterii de la GPeC.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de pre-comandă online de pe site-ul GPeC, până pe 31 martie.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 gânduri despre “E-COMMERCE Early Bird la GPeC 2017 = audit TRUSTED.ro + Marca de Încredere + Opinii de Încredere

  • Enache Alexandra

    Pentru ca o afacere sa se desfasoare in mod corespunzator, auditul este mai mult decat necesar. El ne poate ajuta sa corectam problemele acolo unde este nevoie si sa beneficiem de o dezvoltare personala, cat si financiara, pe baza serviciilor eficiente pe care firma le ofera.