Am văzut trei filme: Operation Avalanche, Is That a Gun in Your Pocket, Cook Up a Storm


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Operation Avalanche (2016) ✭✭✭✩✩

Despre presupusa simulare a aselenizării de către o echipă mică de tineri din serviciile secrete americane. Dacă rezistați stilului care la rîndul lui simulează realizarea unui documentar în anii ’60, veți constata că nu este o comedie, ci un film destul de trist. Iar dacă nu credeți în teoria conspirației despre aselenizare, veți admira încrengătura de interese la nivel înalt din jurul acelui eveniment istoric. Ia uitați aici.


Is That a Gun in Your Pocket? (2016) ✭✭✩✩✩

În urma unui incident cu arme de foc la școala din oraș, nevestele și iubitele din localitate îi privează pe bărbații lor de sex, pentru a-i convinge să renunțe la deținerea de puști și pistoale. O temă foarte serioasă pentru SUA este luată în bășcălie. Rezultă o comedie frivolă pe alocuri, dar suportabilă, chiar dacă nu trece peste clișeele inerente cinematografiei hollyoodiene. Ia uitați aici.


Cook Up a Storm (2017) ✭✭✭✩✩

Doi rivali în gastronomie se întîlnesc de mai multe ori în competiții de gătit, fiecare cu motivele lui. Tehnicile de arte marțiale și efectele speciale de profil au fost adunate aici într-un stil destul de armonios. Ce strică în general la filmele chinezești este sentimentalismul exagerat, dar nu este supărător în acest film. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Abonează-te
Anunță-mă cînd apar
guest

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments