Am văzut trei filme (Cook Off!, True Memoirs of an International Assasin, Mudbound)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Cook Off! (2007) ✭✭✭✩✩

O competiție de gătit care are ca premiu 1 milion de dolari scoate din concurenți tot ce este mai rău. Filmul realizat sub forma unui reality show vorbește despre multe hibe ale societății americane și de consum în general: nevoia de vedetism, ipocrizia în fața camerelor video, lăcomia, falsitatea. O comedie amară și pe alocuri grotescă. Ia uitați aici.


True Memoirs of an International Assasin (2016) ✭✭✭✩✩

Nu e comedie clasică despre “idiotul” care devine agent secret, pentru că lipsesc două lucruri: glumele sub curea și idila dintre idiot și tipa extrem de agilă și de deșteaptă. Iar asta e bine, pentru că astfel filmul se îndepărtează puțin de la rețeta enunțată. O comedie de acțiune bine făcută, cu suspans constant. Ia uitați aici.


Mudbound (2017) ✭✭✭✭✩

O poveste dominată de noroi: cel de pe jos din Mississippi, dar și cel din sufletele oamenilor dominați de rasism. În plus, noroiul slavagismului, al conflictelor gratuite între oameni. Despre murdăria generală care poate exista la un moment dat în societate. O familie tînără se mută într-un colț uitat de lume din SUA și de acolo numai probleme se abat. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.