Am văzut trei filme (Wilson, The Case for Christ, To the Bone)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Wilson (2017) ✭✭✭✭✩

Combinație de autist cu maniaco-depresiv, Wilson e adorabil de fapt. Are un trecut încîlcit, dar vrea o viață de cîțiva ani care să compenseze pentru ce nu a putut să facă de mult. Jocul lui Woody Harrelson parcă e o combinație între Woody Allen și John Malkovich și asta face întregul film să fie amuzant și interesant. Ia uitați aici.


The Case for Christ (2017) ✭✭✩✩✩

În anii ’80, un jurnalist ateu vrea să-i demonstreze soției sale pornite pe calea credinței că Isus Hristos nu a existat. Așa că începe o investigație tipică pentru filmele americane: consultarea unor așa-ziși specialiști și a unor cărți dubioase, nopți albe, un pic de alcool. În final, evident, jurnalistul se convertește și crede. Film de propagandă. Ia uitați aici.


To the Bone (2017) ✭✭✩✩✩

Un film cu pretenții despre anorexie. Din păcate, deși pe alocuri este și amuzant în sensul trist, este o creație plictisitoare, deoarece scenariul trenează mult. Dar merită văzut mai ales pentru una dintre ultimele scene, în care relația mamă-fiică se reface temporar într-un mod… nefiresc. Keanu Reeves ar fi trebuit să fie un psihiatru de geniu în film, dar din păcate nu reușește; însă nu e vina lui. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.