Am văzut trei filme (Jungle, Ingrid Goes West, The Wizard of Lies) 2


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Jungle (2017) ✭✭✭✭✩

Daniel Radcliff face ce face și ajunge tot în pădure. Bine, o pădure mai mare, adică în junglă, acolo unde omul nu prea are ce căuta dacă nu e de prin partea locului. O poveste despre supraviețuire, cu momentele neverosimile specifice filmelor americane, dar cu destul suspans și momente psihologice care te vor face să te uiți cu interes. Ia uitați aici.


Ingrid Goes West (2017) ✭✭✭✭✩

Ce poate face Instagram-ul din Ingrid? Păi… îi poate accentua bolile mintale, o poate face să trăiască într-o lume care nu este a ei, dar o și poate face să se autoanalizeze. Un film despre modul în care aplicațiile noastre mult lăudate ne pot face rău, dacă nu suntem atenți sau, mai curând, dacă nu echilibrăm folosirea lor prin relații sociale cît de cît sănătoase. Ia uitați aici.


The Wizard of Lies (2017) ✭✭✭✭✩

Despre marea escrocherie a lui Bernie Madoff, cel care, între anii ’60 și 2008, a primit de la prieteni, rude, investitori medii și mari aproape 65 de miliarde de dolari, pentru a-i investi în niște companii și afaceri care nu existau. Filmul este bun pentru că este uman și ușor de înțeles chiar și de către cei fără experiență în investiții. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 gânduri despre “Am văzut trei filme (Jungle, Ingrid Goes West, The Wizard of Lies)