Am văzut trei filme (Bienvenue à Marly-Gomont, The Prize Winner of Defiance – Ohio, Sandy Wexler)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Bienvenue à Marly-Gomont (2016) ✭✭✭✩✩

Adaptarea doctorului din Zair și a familiei sale într-un mic sat din Franța nu-i deloc ușoară. Deși inițial filmul mi-a adus aminte de cele din timpul comunismului, cu inginerul “detașat” la țară, au apărut destule elemente culturale și faze amuzante încît să mă facă să-l savurez. Iar dacă știi și un pic de franceză, sigur ți se va părea și mai haios filmul! Ia uitați aici.


The Prize Winner of Defiance, Ohio (2005) ✭✭✭✭✩

O concursomană își ține în viață familia și le asigură traiul de zi cu zi participînd la cele mai ascunse concursuri bazate pe crearea de distihuri publicitare. Iar cînd nimerește un jackpot, este mereu atunci cînd trebuie! O să te înduioșeze acest film despre supraviețuire în societatea consumeristă, iar Julianne Moore și Woody Harrelson sunt cum nu se poate mai bine. Ia uitați aici.


Sandy Wexler (2017) ✭✭✩✩✩

Pentru un film cu Adam Sandler, e cam de ✭✭✭✭✩, dar pentru un film în general, n-aș zice că e mai sus de ✭✭✩✩✩. Sandler revine cu aceleași trucuri vechi de cînd îl știu: mersul șleampăt, aparența de retardat, vorbitul stricat, ticurile nervoase. Este povestea unui impresar mediocru care… rămîne mediocru, evident, ca să ne putem atașa de el. Povestea de dragoste dintre el și artista descoperită este total neverosimilă. Partea cea mai bună este că apar în film o mulțime de vedete. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.