Am văzut trei filme (Loveless, The Shape of Water, Wonder)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Loveless (2017) ✭✭✩✩✩

Cei doi părinți pe cale să divorțeze nu pot fi uniți nici măcar cînd fiul lor dispare de acasă. Pe parcursul căutărilor organizate și al anchetei, explorăm în profunzime relația dintre cei doi adulți, dar și legăturile lor cu noii parteneri și cu familia. Din păcate, filmul nu a fost pentru mine, dar poate este pentru voi, cine știe… Ia uitați aici.


The Shape of Water (2017) ✭✭✭✭✩

Celebrul “Frumoasa și bestia”, într-o nouă interpretare. Nu ne vom pune problema cum de exista ființa amfibie pe Terra, pentru că nu asta e esența filmului, ci compasiunea, întrajutorarea și iubirea ce pare imposibilă. Faptul că acțiunea este situată în timpul Războiului Rece nu face decît să adauge suspans. Ia uitați aici.


Wonder (2017) ✭✭✭✭✩

Un băiețel născut cu malformații faciale învață (și este învățat) să-și înceapă viața. Prejudecăți, bullying, probleme practice de zi cu zi – astea sunt chestiunile de suprafață. Contează mai mult implicațiile emoționale. N-am putut să nu remarc că Owen Wilson nu e băgat foarte mult în seamă în scenariu, dar, deh, după atîtea comedii, ești circumspect un pic la casting… Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.