Am văzut trei filme (The Polka King, Yes Man, Handsome: A Netflix Mystery Movie)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

The Polka King (2018) ✭✭✭✩✩

Ușurel, amuzant și un pic trist, inspirat din realitate. Un polonez emigrat în SUA nu se mulțumește să cînte polka pe bani puțini, așa că începe un fel de Ponzi scheme din care nu mai poate ieși la un moment dat. Este adorabil însă optimisul lui de nezdruncinat și faptul că oamenii „pun botul” mereu la promisiunile lui nefondate. Ia uitați aici.


Yes Man (2008) ✭✭✭✭✩

Față de alte filme cu Jim Carrey, ăsta nu e mare lucru, dar actorul este amuzant în multe scene. Personajul își ia angajamentul de a spune “DA” la toate provocările, în așa fel încît să scape de deprimarea care l-a apucat după o despărțire amoroasă. De aici, o mulțime de situații paradoxale și fără scăpare. Ia uitați aici.


Handsome: A Netflix Mystery Movie (2017) ✭✭✭✩✩

Jeff Garlin face tot filmul, dar personajul lui + cîteva altele + comicul de situație și de limbaj mi-au adus aminte, în mod inevitabil, de serialul Curb Your Enthusiasm (Larry David). Nu contează prea mult crima pe care o investighează detectivul Handsome, ci ironia și sarcasmul cu care este presărat filmul. Dacă vă dezvălui că încă de la început vi se spune cine e criminalul, vă dați seama… Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.