Am văzut trei filme (Maktub, Kodachrome, Yucatan)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Maktub (2018) ✭✭✭✭✩

Au făcut rău în viață și acum vor să-și răscumpere greșelile. Așa că cei doi prieteni răufăcători iau bilețele din Zidul Plîngerii și îndeplinesc dorințele scrise pe ele de oameni. Astfel ajung să-și rezolve și propriile probleme sau pe cele din familie. Un film evreiesc amuzant și alert, cu două personaje pitorești. Ia uitați aici.


Kodachrome (2017) ✭✭✭✩✩

Un fost fotograf celebru este pe moarte, dar nu vrea să plece dincolo pînă cînd nu developează ultimele 4 role de film foto. Un singur laborator mai face asta, așa că el pleacă în călătorie cu mașina cu fiul său și cu asistenta. Toate bune și frumoase, doar că cei doi nu se înțeleg de mai bine de 10 ani. Evident, călătoria îi face să se apropie mai mult și să vindece unele răni. Ia uitați aici.


Yucatan (2018) ✭✭✭✩✩

Multe se pot întîmpla pe un vas de croazieră, e plin de escroci cu fețe umane și concurența e acerbă! Povestea principală este despre un bătrînel care tocmai  cîștigat 160 de milioane de euro la loterie și pe care vor să-l păcălească o groază de oameni. Filmul durează două ore, dar zău că nu veți simți, pentru că a alert, amuzant și pe alocuri sentimental. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.