TRAVEL La business lounge pe aeroport, cu Revolut Premium


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 3 min)

Despre cum să vă odihniți între două zboruri pe aeroportul din Munchen, am scris de curînd și vă invit să (re)citiți. O altă variantă de a petrece cîteva ore pe un aeroport este să mergeți la un business lounge. În afară de faptul că vă puteți întinde oasele un pic într-un fotoliu, puteți și mînca și bea ceva înainte de următorul zbor.

Business lounge-urile din aeroporturi sunt văzute ca locuri exclusiviste, unde muritorii de rînd nu au acces. Există pasageri care au acces inclus datorită biletului lor la o clasă superioară, pentru că au un card de frequent flyer sau pentru că au o invitație de la vreo companie aeriană. Evident, poți intra la un lounge și dacă plătești pe loc suma deloc mică.

Ei bine, Revolut democratizează accesul la acest spațiu. Dacă ai un abonament Premium, beneficiezi de acces la preț redus la unele business lounge-uri din unele aeroporturi.

Cum primești acces la lounge cu Revolut

M-am nimerit la Munchen, aveam vreo 6 ore între zboruri și am testat. Puteam să am acces la lounge-urile World și Europe, din terminalul 1, deși eu aterizasem în terminalul 2. Dar cu nemții nu te pui, dom’le! Am luat naveta-autobuz care circulă între terminale la fiecare 15 minute. Am tot mers și a trebuit să trec de controlul de securitate. Agenții s-au rîs minute bune de buletinul meu, unul vedea puncte în plus pe el (pesemne era fals!), altul i-a explicat ăluia ce-i cu artifactul ăla din epoca post-decembristă.

În drum spre lounge-ul World (care, din poze, părea mai interesant), am deschis aplicația Revolut, am mers la More > Lounges, am căutat aeroportul Munchen, apoi am ales lounge-ul dorit, am confirmat că intru doar eu și mi-a luat banii și mi-a generat un cod QR.

Am arătat codul tipei de la intrarea în lounge + boarding pass-ul și… am ajuns în Rai! Am mîncat ce-am băut, mi-am clătit ochii cu vederea spre platformă, am citit un ziar tipărit și uite așa a trecut timpul!

Am trecut și pe la etaj un pic, unde există un fel de celule capitonate, cu măsuță, unde-ți poți scrie e-mail-urile în liniște. În plus, e o zonă tip salon și un spațiu de joacă pentru copii. Evident, și la etaj există un bar, dar mîncarea este numai jos.

Toată distracția a costat 130 de lei. Vi se pare mult? Mie nu, pentru că ai totul la dispoziție, cît timp dorești, în orice cantitate suporți. Dar, acum că Revolut a făcut 1 an în România și ne mulțumește nouă, celor 250.000 de utilizatori, poate că va scădea și acest preț de acces la business lounge!

N-aveți card Revolut? Click ușor aici și veți primi un card fizic gratuit!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.