Am văzut trei filme (Summer Rental, Kardec, The Money Pit)


Summer Rental (1985) ✭✭✭✩✩

Am nimerit iar peste John Candy, de data asta aventura fiind închirierea unei cabane la ocean timp de o lună, pentru ca personajul nostru să-și limpezească un pic mintea de controlor de trafic aerian. Vacanța scoate la iveală relațiile emoționale din familie și pune la îndoială ideea de distracție în comun. Ia uitați aici.


Kardec ✭✭✩✩✩ (2019)

Filmul s-a dorit biografia lui Hippolyte Léon Denizard Rivail, cel care a scris primul despre spiritism și care a luat domeniul în serios. Însă cînd brazilienii fac un film despre un francez, nu sună prea bine. Și nu doar din cauză că actorii vorbesc în portugheză, ci pentru că scenariul nu are zvîc și devine plictisitor la un moment dat. Însă merită văzut pentru bucata de istorie a spiritismului. Ia uitați aici.


The Money Pit (1986) ✭✭✭✭✩

Tom Hanks și Shelley Long tineri, într-o comedie cu un sîmbure de adevăr: bătaia de cap și banii de care ai nevoie în SUA pentru a renova o casă pe care ai cumpărat-o la un preț incredibil de mic. Așa cum casa se destramă, și relația celor doi scîrțîie și are nevoie de întăriri. O mulțime de poante și de comic de situație. Ia uitați aici.


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *