Am văzut trei filme (Sentinelle, Another Round, The Comeback Trail)


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Unele servicii de streaming video amintite aici nu sunt disponibile oficial în România și veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa. 

Sentinelle (2021) ✭✭✭✩✩

O luptătoare din gărzile franceze din Siria  este trimisă acasă, pentru a lucra în Operațiunea Santinela, adică supravegherea orașelor pentru amenințări teroriste. Toate bune și frumoase, până când sora ei este agresată de membrii unei grupări mafiote ruse. Aici se rupe filmul un pic, pentru că nu este deloc credibil modul în care se produce agresiunea, iar traumele luptătoarei sunt exagerate.


Another Round (2020) ✭✭✭✭✩

Câțiva oameni în toată firea se angajează să-și mențină un nivel de 0,5 la mie alcool în sânge și să observe consecințele. Ei bine, micul experiment îi face să se cunoască mai bine, să ajungă pe drumul cel bun, să-și schimbe relațiile sociale și profesionale. Umorul nordic nu este pentru oricine, dar e savuros. Poate un deznodământ mai interesant ar fi fost bun.


The Comeback Trail (2020) ✭✭✩✩✩

Ce poate să facă un producător falit, care tocmai a dat chix cu ultimul său film? Se împrumută la mafie pentru a mai face un film, deși n-a returnat nici prima datorie! Schema e însă să asigure actorul principal și să-l… facă să moară. Este un film menit să mai acumuleze bani la pensie Robert De Niro, Tommy Lee Jones și Morgan Freeman, deci nu vă așteptați la mare lucru. Dar, de amuzant, e amuzant!


::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.