Serialul Arabela revine la TVR 2


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

arabela1

Mai exact, la TVR2. Este un serial ceh pe care l-am văzut cînd eram mic. Era duminica dimineaţa parcă, atunci cînd încă se mai dădeau emisiuni pentru copii. Am revăzut cîteva episoade la Centrul Ceh mai de curînd.

Comunicatul şi alte poze:

Arabela începe la TVR 2 sâmbătă, 1 august, de la ora 12.00. Iubitorii serialului pot urmări câte un episod şi duminica de la aceeaşi oră.

Frumoasa prinţesă Arabela, fiica regelui din tărâmul fermecat al poveştilor, este silită să evadeze în lumea reală, pentru a scăpa de insistenţele vicleanului magician Rumburak. Acesta îşi doreşte să o ia de soţie şi să devină stăpânul lumii poveştilor. Arabela se îndrăgosteşte de Petr Majer, un băiat al zilelor noastre, şi, ajutată de cunoscute personaje de poveste şi de câteva obiecte magice, încearcă să-i dejoace planurile lui Rumburak.

Arabela este o producţie cehă a anului 1979, regizată de Vaclav Vorlicek.

arabela-5

arabela-4

arabela-2

Pe aceeaşi temă, la alţii :

Centrul Ceh

Kudika


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 gânduri despre “Serialul Arabela revine la TVR

  • George Hari

    Ioana, se numeşte exploatarea nostalgiei. Acum merge orice producţie s-a dat pe timpul lui Ceaşcă, pentru că generaţia care atunci era în copilărie este acum la “maturitate” şi poate aprecia altfel acele emisiuni, acele filme.

    Să ştii că DVD-ul cu “Toate pînzele sus!” se vinde foarte bine, de exemplu.