Animest 2011: Încă o ediţie excelentă


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

ACTUALIZARE

Cîteva mici observaţii:

  • Subtitrări care nu existau. Hai că în engleză sau franceză o mai rup, dar în cehă nu înţeleg nimic, serios!
  • Proiecţii începute cu întîrziere. Nu a venit rola? Nu s-a trezit proiecţionistul la timp? Se aşteaptă umplerea sălii atunci cînd în sală sunt 10 oameni?
  • Start fals. S-a mai întîmplat şi în anii anteriori, s-a întîmplat şi aseară, la proiecţia de închidere: trupa live este nevoită să ceară reînceperea filmului, deoarece pe coloana sonoră se auzea muzica pe care se presupunea că o vor cînta ei. Live. Păi era singurul film din seara aia, de ce să nu meargă bine de prima oară?

A fost o ediţie excelentă, asemeni celorlalte cinci de pînă acum. Animest are deja o tradiţie şi asta se vede în fiecare an. Practic, nu-mi vine în minte nici un element negativ al acestui eveniment…

Proiecţii excelente, sunet foarte bun, subtitrări profesioniste, cum îi stă bine unui festival internaţional. O selecţie foarte potrivită de filme, nişte organizatori superbi, voluntari numai unul şi unul, preţuri foarte accesibile la bilete şi snack-uri!

Voi merge şi la ediţiile viitoare şi am o singură durere: nu voi putea ajunge la Cluj şi la Chişinău, din lipsă de timp, pentru că tare mult mi-aş fi dorit să revăd toate filmele proiectate la Animest 2011!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.