Veloparlamentarii, o specie forțată să apară 1


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 2 min)

Chiar ieri vedeam o știre la RTV despre faptul că Theodor Paleologu a venit pe bicicletă la nu știu ce întîlnire. El este unul dintre parlamentarii care pedalează chiar și atunci cînd nu e un alai de jurnaliști în spatele lui.

Vă anunț că se pregătește plimbarea pe două roți a parlamentarilor români. Alina Gorghiu este șefa operațiunilor, cea care ne îndeamnă de cîțiva ani să dăm Burta jos. Este momentul să-i facem pe mai mulți parlamentari să folosească bicicleta, în cadrul acestei plimbări inspirate din cea britanică, ca să vadă și ei cum e prin București în șa.

Alina a gîndit acțiunea Veloparlamentari în tandem 2.0 în trei faze:

Faza I: Ne organizăm | 16 martie – 24 aprilie

Dacă ai un blog, scrie despre acțiunea asta și nominalizează unul sau mai mulți politicieni care ți-ar plăcea să te însoțească la plimbare. Îi poți lansa invitația pe blog, pe Twitter, pe Facebook sau prin e-mail. Dați-i de veste Alinei, la final, pentru ca ea să pregătească lista de la start.

Faza II: 26 aprilie – 2 mai

Se știe cînd e această fază, dar nu se știe în ce constă. Alina nu vrea să spună nimic deocamdată, deci surpriză!

Faza III: Ziua cea mare – 6 mai

Întîlnirea e la 10:30, în Parcul Herăstrău. Plimbarea se termină în Parcul Izvor, unde vor fi un workshop tehnic, o tombolă și alte lucruri despre care vom afla pe parcurs.

[box type=”info” style=”rounded” border=”full”]La Bicla.ro, eu am nominalizat cîțiva parlamentari la care m-am gîndit pentru acest tandem simbolic. Urmează să-i contactez și să vă dau de știre în legătură cu răspunsurile de la ei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.