NEMIRA Cărțile îți salvează viața


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

„Un tînăr de 25 de ani, despre care s-a aflat că se numește Clementin, a fost răpit de un mim în București, în cartierul buchiniștilor. Martorii spun că mimul părea serios. El fusese văzut în zonă de mai multe ori, potrivit unor martori oculari. Un prieten al acestuia a declarat că mimul căuta tineri care nu au citit pînă acum nici o carte.

Printr-un apel telefonic adresat poliției, mimul și-a exprimat cererile: practic, nu dorește nici o răscumpărare, dar vrea ca tînărul să ghicească titlul mimat al unei cărți. Dacă ghicește în 6 ore, Clementin este eliberat. Dacă nu, va fi obligat să citească o carte și apoi este supus din nou aceleiași probe.”

Aceasta este știrea crudă, pe care am aflat-o din surse neoficiale de la Editura Nemira. Voi îl puteți ajuta pe Clementin să scape, ghicind titlul cărții mimate. Cei care dau răspunsul corect vor primi un mic cadou din partea editurii.

Citiți mai mult despre răpire și intrați în pagina dedicată pentru a vedea clipul cu mima și pentru a da răspunsul. Nu uitați, cronometrul se pune în funcțiune la ora 10 dimineața și este oprit la 4 după-amiază!

Succes și haideți să-l aducem pe Clementin acasă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.