Am văzut patru filme de Crăciun


(Timp estimat pentru citirea acestui articol: 1 min)

Fred Claus (2007) 

  

Complexatul frate al lui Santa Claus ajunge, de nevoie, la Polul Nord și intră în contact cu viața și opera lui Moș Crăciun. Ba chiar este nevoit să ducă el cadourile de Crăciun, ca să evite o dezamăgire planetară din partea copiilor. Ia uitați aici.


A Merry Frigging Christmas (2014)

  

O poveste tradițională cu tată alcoolic, fiu neglijat și necesitatea de a menține magia din jurul existenței lui Moș Crăciun. Merită văzut pentru Robin Williams și chiar este amuzant pe alocuri. Ia uitați aici.


Joulutarina (2007)

  

Cînd povestea lui Moș Crăciun este spusă de finlandezi, parcă are alt farmec. Am fost cucerit de locurile de filmare, de decoruri și de muzică. Este un film de văzut exact de sărbători, împreună cu familia, cînd e liniște și a trecut iureșul ospețelor. Emoționant. Ia uitați aici.


Christmas Caper (2007)

  

Shannen Doherty poate fi considerată cu greu actriță, dar adevărul este că nici impresarii nu prea i-au dorit binele. Ea este aici o hoață care se refugiază în casa surorii sale, pentru a avea grijă de copiii acesteia. Film cu șabloane multiple și morală de sărbători. Ia uitați aici.

::: Seria Am văzut trei filme :::

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.